DELFTSE PANDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2461 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delftse Panda. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 17:41 De kwaliteit van de rijsttafel was goed, zoals altijd. Bezorger kwam kwartier te laat, het was hondenweer, maar was wel uitermate vriendelijk. Prima kortom.
22 feb 2024 om 19:44 Heerlijk, goed warm en snel bezorgd
22 feb 2024 om 15:51 Zeer vriendelijke bezorger
22 feb 2024 om 6:56 Eten was prima, goed op temperatuur, alleen was de kroepoek niet mee geleverd. Vriendelijke bezorger
19 feb 2024 om 6:29 Het eten had iets heter gemogen Verder alles goed en keurig op tijd
11 feb 2024 om 21:16 Zaak waar ik besteld zit op nog geen 200 van mijn huis en dan ruim een uur moeten wachten en die smoezen van het is druk geloof ik ook niet want dat is het daar niet.
10 feb 2024 om 20:41 In de mihoen zat vlees verwerkt en dat hoort niet bij vegetarische gerechten. De mihoen was lauw. Jammer, ik ben beter gewend van jullie.
5 feb 2024 om 9:44 Het eten was heerlijk als altijd en ruim voldoende. De bezorging is in het weekend altijd later maar daar houden we al rekening mee. Nu ook weer een half uur later dan was aangegeven.
5 feb 2024 om 6:51 Al weer lekker.
5 feb 2024 om 3:04 Om half 6 besteld , om half 7 te laten bezorgen.bezorger kwam om 19.20
4 feb 2024 om 21:01 Na 90 minuten maar even gebeld waar onze bestelling bleef. Half uur over tijd. Het heeft vervolgens nog een half uur geduurd voordat we onze bestelling gebracht werd. Het was heerlijk, maar de beloofde verrassing zat er niet bij vanwege de late bezor
2 feb 2024 om 8:29 Het eten was prima en ruim voldoende.