DELFTSE PANDA

DELFTSE PANDA Chinees Indische Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1503 beoordelingen
7 mrt 2020 om 20:03 Duurde ruim 2 uur voordat het uiteindelijk bezorgd werd. Zelf hebben we twee keer gebeld, steeds met verschillende bezorgtijden. Erg teleurstellend. Eten was wel lekker.
7 mrt 2020 om 8:06 Ik bestel iedereen keer weer hetzelfde en het eten is ook iedere keer top.de bezorging heb ik ook geen klacht over altijd volgens afspraak
5 mrt 2020 om 22:04 Heerlijk chinees eten. In ieder geval de beste in Delft. Topiie
29 feb 2020 om 20:30 Heerlijk die garnalenloempia en die gebakken banaan, goed warm en.snelle bezorging!
29 feb 2020 om 20:11 Keurig op tijd en heerlijk gegeten. Aanrader
26 feb 2020 om 20:37 Lekker als altijd. Vriendelijke bezorger.
24 feb 2020 om 7:09 Ik lees dat je als antwoord krijg het is zondag dus bezorgtijden zijn dan langer. Dan is het misschien verstandig dit ook te melden en geen tijd door te geven waarvan jullie weten dat hij niet klopt.
20 feb 2020 om 22:33 Ik heb 2.70 euro voor een fout van de Chinees Want ik had gevraagd om een klein portie bami Maar kreeg daarvoor een dubbele portie
20 feb 2020 om 12:40 Snelle bezorging, lekker warm eten. Het was erg veel
17 feb 2020 om 8:21 Veel te laat
16 feb 2020 om 10:56 Was goed warm ,en we hebben heerlijk gegeten .Vriendelijke bezorger
16 feb 2020 om 8:42 Erg vriendelijk en bood zelfs aan om de vuilniszak in de container te gooien die ik mee naar beneden had genomen om het eten in ontvangst te nemen!