DELFTSE PANDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2503 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Delftse Panda. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 18:25 Bestelling kwam exact op afgesproken tijd en werd afgeleverd door fijne bezorger
5 jun 2024 om 19:51 De sate vonden we andere keren lekker , maar deze keer niet Het eten was wel goed warm
2 jun 2024 om 19:39 Eten was prima, bezorger een pluim
24 mei 2024 om 19:33 Goed warm en lekker
22 mei 2024 om 21:55 Kippensoep heeft gelekt door niet goed verpakken. Bezorger was erg vriendelijk.
20 mei 2024 om 0:21 Ik hebt heerlijk gegeten het was supper lekker
17 mei 2024 om 19:27 Altijd lekker, zekerheid van snelle bezorging
12 mei 2024 om 11:25 Na bestellen duurde het anderhalf uur voordat het eten was bezorgd. Geen probleem want het eten is altijd erg lekker dus we houden er al rekening mee. Wel jammer dat het eten deze keer uit de bakjes lag in het plastictasje.
10 mei 2024 om 21:21 Geweldig eten, super vers en lekker
10 mei 2024 om 20:01 Heerlijk eten, goed warm en héél vriendelijke bezorger!
7 mei 2024 om 10:35 Ik heb geen aandelen bij Panda, ik ben ook geen familie van de eigenaar maar ik ben al een aantal jaren een enorme liefhebber van hun voortreffelijke eten. Ook dit keer was de bezorger op tijd, vriendelijk en attent. Het eten was wederom heerlijk.
6 mei 2024 om 8:20 Het eten was goed , helaas zat de loempia en bakje saté en kip schuin in de plastic zak verpakt en waren eruit gelopen.